Binoq atana heeft in opdracht van Gemeente Amsterdam stadsdeel Nieuw-West een editie van het netwerkevent Get2Gether georganiseerd op 11 november 2021. Get2Gether Nieuw-West is een initiatief van Stadsdeel Nieuw-West voor organisaties, makers en culturele aanbieders. Voor culturele partijen die geïnteresseerd zijn in kunst, cultuur, duurzaamheid, stedelijke vernieuwing en sociaal ondernemerschap. Het Stadsdeel wil met het organiseren van netwerkbijeenkomsten ervoor zorgen dat het brede diverse culturele veld in Nieuw-West op de kaart wordt gezet.

Ronald Mauer, portefeuillehouder Kunst en Cultuur Stadsdeel Nieuw-West, overhandigde op 11 november 2021 de publicatie: Pak je Podium! aan Directeur Kunst en Cultuur van de gemeente Amsterdam Araf Ahmadali.

Het was een programma met Sabrunnisa Cakmak (spoken word artiest), Martine Brinkhuis (gemeente Amsterdam), Saskia de Leeuw (AFK), Karolina Spaic (ZID Theater) en diverse pitches uit het culturele veld van Nieuw-West door Raja Felgata (Mr & Mrs Oasis), Olivier Delebecque (Idées Clandestines) en Nils Lenstra (The Beach). Moderator van de middag was Yinske Silva.

De volgende editie van de Get2Gether vindt in het voorjaar plaats.

Foto: Stefana Caramanica