“We waren op zoek naar vernieuwing binnen onze raad van toezicht: jong, liefst vanuit de media en een nieuw netwerk. ATANA droeg een aantal uitstekende kandidaten voor onder wie Shay Kreuger. Haar journalistieke kennis, netwerk binnen de omroepen en connectie met jongeren, vormt een fantastische aanvulling.”

Gerlien van Dalen ,
Directeur Stichting Lezen

“ATANA heeft een enorme impact gehad op mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben niet alleen bij fantastische organisaties in het bestuur gekomen, het heeft mij een goed inzicht gegeven in hoe de hazen lopen in de bestuurlijke wereld. Kennis en inzichten die ik ook in mijn werkzame leven in het managen van organisaties goed kan gebruiken.”

Igor Ivakic ,
Directeur NCJ

“Ik heb vaak met ATANA gewerkt en dat als zeer positief ervaren. Het Haagse klasje was in Theater aan het Spui te gast voor een werksessie. Kiran Sukul en Hilly Buyne werden na bemiddeling van ATANA bestuurslid bij Theater aan het Spui. Hilly is inmiddels een gewaardeerd RvT-lid van Het Nationale Theater en Kiran bij Movies That Matter.”

“Ik ken ATANA vanaf de oprichting en maak graag gebruik van hun kennis en netwerk, voor diversiteitsadvies tot en met de promotie van onze vacatures. Het hele proces van werving en selectie van ons RvT-lid heeft ATANA perfect begeleid, met uitstekende kandidaten en de toetreding van Don Ceder als resultaat.”

“Dankzij ATANA hebben we twee uitstekende nieuwe leden voor onze Raad van Toezicht weten aan te trekken. We zijn daarbij door Richtje op een voortreffelijke (en vasthoudende) manier begeleid.”

overzicht vacatures
Plaatsen vacature
vacature alert & nieuwsbrief