Met directeur Silvia van der Heiden en
Blikverruimer Jandino Asporaat

Op woensdag 2 oktober 2019 is ATANA uitgenodigd op het Nederlands Film Festival. We worden welkom geheten door de directeur van het Nederlands Film Festival, Silvia van der Heiden. Als kersverse directeur zal zij een inkijkje geven over hoe zij haar eigen koers wil gaan varen en daarin ook nadrukkelijk wil inzetten op diversiteit en inclusie. Een van haar wapenfeiten is het programma van de Blikverruimers waarin zij een aantal personen heeft gevraagd een avond samen te stellen.

Een daarvan is Jandino Asporaat die dezelfde avond het gesprek aangaat met o.a. Will Koopman en Ashar Medina die ogenschijnlijk werken in twee gescheiden werelden binnen de film en televisie.
Will Koopman is vooral bekend van televisieseries als Gooische Vrouwen en romantische komedies als All you need is love. Ashar Medina is scenarist en bekend van One Night Stands Jungle (2017),Tom Adelaar (2018) en de serie Mocro maffia (2018).

Na het gesprek met Silvia en de ATANA borrel, zijn de atanezen van harte uitgenodigd om de avond van Jandino bij te wonen.

Locatie: Louis Hartlooper Complex, Tolsteegbrug 1, 3511 ZN Utrecht

Programma
19:00                  Inloop borrel, Das Kabinett (Louis Hartlooper Complex, Utrecht)
19:30 – 20:00  Welkom door en in gesprek met Silvia van der Heiden
Borrel en bijpraten
20:45                 Inloop Blikverruimers met Jandino Asporaat
21:00 – 23:00 Jandino Asporaat in gesprek met diverse gasten

Toegang bij de ATANA-borrel is uiteraard gratis maar laat ons hier weten of je komt. Voor deelname aan de avond met Jandino kan je een kaartje aanschaffen voor €13,00 euro via deze link. Wacht daar niet te lang mee – de avond zelf is het zeer waarschijnlijk uitverkocht.

Foto's - Silvia door Isolde Woudstra / Jandino door Willemskantine / NFF