Op 2 mei organiseren we een ATANA sociëteit! Bijpraten, borrelen en als je wilt met bezoek aan de gelauwerde voorstelling CELIA! van atanees en regisseur Jörgen Tjon A Fong. Be there!

De voorstelling ontvangt overal lovende recensies en speciaal voor ATANA vertelt Jörgen voorafgaand aan de voorstelling over de totstandkoming ervan. Vanaf het eerste idee tot aan het moment dat hij het als maker moet loslaten.

De voorstelling gaat over de populaire Cubaanse zangeres Celia Cruz (Manoushka Zeegelaar Breeveld), en Celia Sánchez (Susan Visser),de rechterhand van Fidel Castro (Eric Corton). Celia Cruz vluchtte met de komst van Fidel naar Amerika en Celia Sanchez is vastbesloten haar terug te halen naar Cuba. Hierdoor ontstaat er een spannend conflict over loyaliteit en identiteit, omlijst door spetterende salsamuziek van latinband Timbazo.

Na de inleiding (met alle ruimte voor vragen) van Jörgen presenteert Richtje een eerste aanzet voor een aantal brainstormsessies in het kader van ‘20-jaar ATANA‘. En natuurlijk wordt er zowel voor als na de voorstelling functioneel geborreld en bijgepraat. Om 20.30 uur begint de voorstelling.

ATANEZEN kunnen met korting kaartenbestellen: wees er snel bijwant er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Eerste rang 22,50 (ipv 29,50) zolang de voorraad strekt, daarna tweede rang voor 22,50 (normaal 26,50). Dit is de link: https://bit.ly/2uLObTO

Datum:2 mei 2019
Locatie:De La Mar (diner foyer)
Adres:Marnixstraat 402, Amsterdam
Inloop:19.00 uur en ontvangst in Diner Foyer
Start ATANA-soos: 19.15 uur
Start CELIA!:20.30 uur
Na afloop borrel en napraten

Kaarten besteld? LAAT ONS OOK WETEN DAT JE KOMT via [email protected]o.v.v. SOOS CELIA (dit i.v.m. catering en ontvangst).

Wil je alleen tijdens de ATANA soos aanschuiven van 19.00 tot 20.15 uur? Dat kan natuurlijk ook! Mail ons dan ook op [email protected]o.v.v. SOOS ATANA.