Door talent zichtbaar te maken bevordert SER Topvrouwen de doorstroom van vrouwen naar topposities. Successen zijn er om te vieren en ook een aantal Topvrouwen bemiddeld door ATANA staan dit keer in de nieuwsbrief van de SER. Natuurlijk zijn onze eigen matches van Topkandidaten altijd te vinden op onze eigen pagina met geslaagde bemiddelingen.

Op dit moment zijn we actief met de werving en selectie voor het NAPK, Theaterfestival Boulevard, Amsterdam Roots Festival, Rode Kruis Amsterdam-Amstelland, de Oude Kerk, Building Conversations, Broedplaats Tempel en het Bijbels Museum. Hou de oproepen in de gaten en reageer als je in aanmerking wilt komen voor hun bestuur of raad van toezicht. Kijk op onze vacaturepagina of neem gewoon contact met ons op voor meer informatie.

In de nieuwsbrief van de SER Topvrouwen worden drie vrouwen vermeld die door ons zijn bemiddeld: Fatimazhra Belhirch (als voorzitter Scapino Ballet), Debby Woesthuis en Mildred Klarenbeek (beiden bij Stichting de Meerkring in Amersfoort).

Kijk hier voor de SER Topvrouwen update van actuele benoemingen d.d. 11 maart 2021.