Speciale ATANA aanbieding

Verbindend Leiderschap in Tijden van Verandering en Onzekerheid. Deze exclusieve masterclass, geleid door Prof. dr. Gabriël Anthonio, bied je de kans om je leiderschapsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je voor te bereiden op de uitdagingen van de hedendaagse dynamische wereld.

Gabriël Anthonio is een inspirerende persoonlijkheid die je in je kracht weet te zetten. Colourful Academy van atanees Aysim Deveci biedt ons deze workshop aan, tegen een speciaal ATANA tarief .

Verbindend leiderschap is het fundament van succesvolle organisaties in een tijdperk van voortdurende verandering en onzekerheid. Het gaat verder dan traditionele top-down benaderingen en richt zich op het creëren van sterke verbindingen, het bevorderen van samenwerking en het inspireren van anderen. In deze meeslepende masterclass zult u leren hoe u een verbindende leider kunt worden, een leider die in staat is om een positieve en inclusieve werkomgeving te creëren waarin talent en teams kunnen gedijen.

Gabriël Anthonio is een vooraanstaand expert op het gebied van verbindend leiderschap. Hij deelt zijn uitgebreide kennis en praktijkervaring op een toegankelijke manier tijdens een interactieve sessie. Met zijn veelzijdige achtergrond als socioloog, wetenschapper, bestuurder en professional heeft hij diepgaande inzichten verworven die van onschatbare waarde zijn voor leiders die effectief willen opereren in een veranderende en onzekere wereld.

Tijdens deze masterclass wordt ingegaan op de verschillende dimensies van verbindend leiderschap en de praktische strategieën om dit toe te passen.

De nadruk ligt op het belang van het opbouwen van sterke relaties, het cultiveren van een positieve en inclusieve werkcultuur, en het bevorderen van empathie en communicatie in je team. Je zal leren hoe je je team kunt motiveren en inspireren, zelfs in tijden van onzekerheid en verandering.

 • Verken de essentie van verbindend leiderschap en leer hoe je sterke relaties kunt opbouwen.
 • Ontdek effectieve strategieën om te navigeren door veranderende omstandigheden.
 • Leer hoe je veerkracht kunt ontwikkelen en uw team kunt ondersteunen bij onzekerheid.
 • Ontwikkel een organisatiecultuur gebaseerd op vertrouwen, samenwerking en inclusiviteit.

EXCLUSIEF AANBOD VOOR ATANA RELATIES I.S.M COLOURFUL ACADEMY:

ATANA relaties kunnen nog tot 20 september met maar liefst €550 korting inschrijven! Dus wacht niet en schrijf je in om je plaats te reserveren. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meer informatie is te vinden op de website: www.colourfulacademy.com

Exclusieve VIP Korting Tickets voor ATANA relaties i.s.m Colourful Academy.

De aanbieding is geldig tot 15 augustus en beperkt aantal tickets.

https://colourfulacademy.com/exclusieve-vip-tickets-met-korting?previd=p6045887

 • Datum
  4 oktober 2023

 • Tijd
  12.00 – 20.00 uur
  (inclusief diner)

 • Locatie
  ULU Moskee Utrecht

 • Kosten
  € 197,- inclusief diner
  (€ 550,- korting)